mandag den 4. april 2016

Empadadas dej


Mine børn elsker at få noget lækkert med i madpakken, og disse empadadas, med stærkt fyld i, er på top-10 listen. 
De hjælper også gerne med at lave dem. Så vi har en mini empadadas fabrik.
Da der kommer ca. 60-80 stykker ud af portionen, alt efter om de er otte eller tolv.


60-80 stk.

  • 250 g smør
  • 5 dl lunt vand
  • Salt  1,2 kg mel


Rør på maskine.  
Mel, vand, salt røres let sammen på maskine, derefter tilsættes blødt smør i tern og ældes i ca. 10 min. ved lav hastighed, lad dejen hvile et døgn på køl.... (den kan godt stå op til tre dage på køl)

Rulles tyndt ud, udstik 8-12 cm cirkler der fyldes med valgfri fyld, lukkes og trykkes med en gaffel i kanten.     Bages ved 180 g i 20-30 min.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...