mandag den 28. marts 2016

Grill kylling m. agurk salatLængslen efter varme i luften og solskins i ansigtet er ved at være stor, så derfor blev der besluttet at vi skulle have kylling fra grillen i haven. Ikke at den har stået stille her i vinters, men den er slet ikke blevet brugt så flittig som vi plejer, måske fordi vi mangler at færdiggøre vores nye mad/køkken-terrasse?

Men nøj hvor jeg glæder mig til mere varme, så terrassen kan blive færdig og blive indviet med et cocktail party og mad fra grillen.

Grill kylling

1 kylling gnides med olivenolie og salt, i denne har jeg også puttet en økologisk citron skåret i stykker i kyllingens midte.

Derefter blev den sat på grillspyd og ind i grillen med kyllingen i ca. 1 time og 15 min alt efter hvad temperatur er på grillen.

Til kyllingen skal vi have bønnesalat med rødløg og feta, dressingen til salaten er en sennepdressing. Og selvfølgelig skal vi også have agurksalaten.


Agurk Salat


  • 1-2 agurker
  • 3 dl. alm. eddike (måske 5 dl. alt efter glassets størrelse)
  • 1 dl. Sukker
  • 1 tsk. Peberkorn
  • 1-2 Laurbærblade
  • 1 knivspids vanilje
Husk at smag til med sukker hvis du har brugt mere eddike en de 3 dl, vi ønsker jo alle forskellig surhed eller sødme. :-)

Snit agurken/agurkerne i tynde skiver og kom det ned i et rent skoldet glas.
Eddike og sukker koges op i en gryde, sammen med peberkorn og evt. krydderier. Put også laurbær bladene ned og vaniljen.
Hæld eddikeblandingen over agurken/agurkerne.
Luk glasset og opbevar køligt.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...