mandag den 8. februar 2016

Selleri-æble-remoulade


Mine børn elsker at få en sprødstegt fiskefilet en søndag middag.
I denne forbindelse prøvede vi denne opskrift fra Alt for damerne mad nr. 36/2014 (tillæg).

Det er klassisk og skønt at servere en sprødstegt fiskefilet, og i selskab med selleriremoulade med æble bliver det friskt og krydret i en helt anden retning end den alm. remoulade.

200 g knoldselleri
1 æble
2 spsk rødløg, finthakket
4-5 spsk cremefraiche 18%
2 spsk dild, finthakket
1 1/2 tsk dijonsennep
1/2 tsk karry
salt og peber

Riv selleri og æble på den fine side af rivejernet. Rør finthakket rødløg sammen med cremefraiche, dild, dijonsennep, karry, salt og peber.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...