søndag den 31. januar 2016

Syltede rødløg

Disse rødløg er fantastiske til næsten alt, de er skønne i burger og på et stykke smørrebrød. De er også utrolige lækre i en blandet salat evt. med hvedekerner eller quinoa.
Vi laver et stort glas og bruger det som man ville bruge agurkesalat til.


Syltede rødløg:

2-3 Rødløg, mellem størrelse
4 dl. Alm. Eddike (måske 5 dl. alt efter glassets størrelse)
1 dl. Sukker
1 tsk. Peberkorn
1-2 Laurbærblade

Skær løgringene i tynde skiver og kom det ned i et rent skoldet glad. Eddike og sukker koges op i en gryde, sammen med peberkorn og evt. krydderier. Hæld eddikeblandingen over løgene. Luk glasset og opbevar køligt. 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...