lørdag den 11. februar 2012

Fastelavnsboller :)

Jeg lavede disse fastelavnsboller i sidste weekendt..




De faldt i god jord og blev spist rigtig hurtig :-D
Selve bollen er fastelavnsbollen fra AMO bagebog, super nemme og hurtige at lave, der er crem i.




Jeg flækkede dem, da de var blevet kolde og fyldte dem med marcipan skum og dolce de leche vendt i flødeskum.




Hold nu op... Hvor skal jeg lave dem igen og snart!

Tak for at du læser med :0)
Kærlig hilsen
Rikke

6 kommentarer :

  1. Øj hvor ser de gode ud. Jeg tror jeg nupper ideen til hvis jeg når at bage fastelavnsboller i år :-)

    SvarSlet
  2. Hej Vibeke

    Det gør du da ;0) jeg kan få tastet opskriften ind på bollerne i morgen..for det er godtnok de nemmeste fastelavnsboller med crem jeg har lavet!

    Kram

    SvarSlet
  3. Uhm det ser godt ud - jeg bagte sjovt nok lige i går efter samme opskrift, lavede bare den åbne version hvor man kan se cremen og så med chokoladeglasur rundt i en ring omkring cremen - mums de er gode - familien guffede lystigt i går, og gør det igen i dag - ved du om de tåler frysning? det bliver nok ikke aktuelt denne gang, men måske næste gang - for de skal helt sikkert prøves igen ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Uden glasur kan de fryses og endda lunes lidt.. Så bag du bare løs til fryseren, altid lækkert med sådanne ting i fryseren til gæster!

      Rigtig sjovt du også har været i'gang med den opskrift :-)

      Vi skal også snart have aftalt krea- dag, jeg kan ikke hele april!

      Knus knus

      Slet
  4. Mums du ser gode ud, og de smager himmelsk

    SvarSlet
    Svar
    1. :0) tak søde dig

      Knus fra mor

      Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...