onsdag den 23. november 2011

Ruskskumsnusk snask suppe

Alla Nickeline :0)


Den lille ville lave aftensmad til os tre piger, da far var i Jylland på kursus.
Hun fandt på at vi skulle have Ruskskumsnusk snask suppe alla Nickeline, suppen indholder

2 store kartofler
4 gulerødder
2 tomater
2 hvidløg
3 stænger bladselleri
1/4 hoved iceberg
1 hel agurk

Ordnet og hakket af en 7 årig og med kærlighed.. Krydret med chili, karry, mors blanding af grønt krydderi, salt.. Svitset i gryde overhældt med en liter kogende vand, kogt til kartofler og gulerrødder er møre, blendtet og derefter serveret med pamasan og Artichoke Pie fra Hanne :0) tak for en dejlig eftermiddag, hvor der blev lavet 15 tærter til hendes søns 18 års fest.

Artichoke Pie
1 tablespoon olive oil
1 clove garlic, minced
2 (6 ounce) cans artichoke hearts, drained
1/2 cup Italian seasoned bread crumbs
1/2 cup grated Parmesan cheese, divided
1 (9 inch) unbaked 9 inch pie crust
3 eggs, beaten
1 (8 ounce) package mozzarella cheese, shredded
Directions
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
Heat oil in a large skillet over medium heat. Saute garlic until it starts to brown. Stir in the artichoke hearts and cook 10 minutes before adding the bread crumbs and half of the parmesan cheese. When heated through, transfer half of artichoke mixture to pie crust.
Pour eggs over artichoke mixture and sprinkle in the rest of the parmesan cheese. Spoon the rest of the artichoke mixture into the pie and top with mozzarella cheese.
Bake in preheated oven for 45 minutes, or until crust begins to brown.


:0) nyd dagen.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...